TURISME A CATALUNYA
CAT EN ES FR
 
 
Inici Que fer Oci Vida nocturna Zones per sortir

Les millors zones amb ambient nocturn de Catalunya

informacio turistica millors zones sortir nit Catalunya
terrasses discoteques Port Olimpic millors llocs oci nocturn Catalunya
Les terrasses i les discoteques del Port Olímpic.
Catalunya ofereix una gamma molt variada d'oci nocturn amb un gran nombre de terrasses, bars, cocteleries, pubs, clubs i discoteques de moda. Barcelona té sens dubte la millor oferta, seguida per diverses poblacions famoses a nivell internacional, com Salou, Lloret de Mar i Sitges. A continuació, els contem les millors llocs per gaudir la nit a Catalunya.

Barcelona és coneguda per la seva famosa vida nocturna, una destinació top a Europa per l'àmplia oferta d'oci, amb opcions per a tots els gustos. Gairebé en qualsevol racó d'aquesta ciutat tan cosmopolita podeu trobar llocs en els quals sortir de nit, però l'ambient més divertit i festiu es pot trobar en alguns barris i zones emblemàtiques que destaquen per sobre de la resta.

El Passeig Marítim de la Barceloneta i la Vila Olímpica és potser la zona preferida per sortir de festa dels milers de turistes que visiten Barcelona. Plena de locals situats al costat del mar, és especialment atractiva durant la temporada de l'estiu. Si durant el dia el lloc és un escenari tranquil per passejar i practicar esports, a la nit tot es transforma i cobra més vida, les terrasses i les discoteques del Port Olímpic omplint-se de gent.
La Zona Alta, que comprèn els voltants de l'Avinguda Diagonal entre els carrers Francesc Macià i Balmes, és considerada la zona més exclusiva i sofisticada de Barcelona per sortir, molt concorreguda per gent local. Aqui es troben nombrosos bars, pubs i discoteques de primer nivell, que solen reservar-se el dret d'admissió.
Altres zones barcelonines molt populars per sortir són al districte de l'Eixample i als barris Poblenou i Born.
A part de Barcelona, altres punts amb bona fama pel seu ambient són el centre de Sitges, la part alta de Lleida i la zona del port de Tarragona. Durant l'estiu destaquen també les poblacions costaneres de Salou i Lloret de Mar, conegudes a tot Europa per la seva vida nocturna.