TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Descobrir Catalunya Natura Platges i cales Platges de Castelldefels

Platja de Castelldefels

informacio platja casteldefels guia platges properes barcelona
turisme sol platges municipi castelldefels provincia barcelona
Guardonada amb la Bandera Blava per l'alta qualitat mediambiental i per les seves instal·lacions i situada a 18 km al sud de la Ciutat Comtal, la platja de Castelldefels és una de les platges més populars per als barcelonins. Al llarg dels seus gairebé cinc quilòmetres els amants del mar poden triar entre zones molt concorregudes i altres de més tranquil·les. Les dunes petites de sorra fina són l'element més característic del paisatge.

La platja de Castelldefels cobreix tota la zona costanera del terme municipal homònim i se subdivideix en tres sectors: la Pineda, les Lluminetes i el Baixador. Forma part d'un areny encara més extens que porta des del Port Ginesta, al peu del massís calcari del Garraf, fins a la desembocadura del riu Llobregat.

La platja està molt ben equipada amb tots els serveis i facilitats necessaris no sols per al bany sinó també per a l'oci. L'oferta gastronòmica és molt interessant. Un passeig marítim recorre tota la platja i ofereix nombroses places d'aparcament.
Entre els mesos d'abril a octubre, l'oferta d'activitats és molt variada. Els forts vents que bufen moltes vegades són molt adequats per a la pràctica del windsurf i el kitesurf.

Característiques
Platja urbana
Longitud: 4.840 metres
Amplada màxima: 120 metres
Composició: sorra fina daurada
Qualitat de l'aigua: bona
Tipus d'onatge: fluix
Ocupació: alta
Serveis
Bandera blava / Aparcaments / Lavabos / Dutxes / Neteja i papereres / Salvament i socorrisme / Vigilància i seguretat / Wi-Fi / Xiringuits i quioscos / Pistes de vòlei platja, futbol i korfball / Lloguer de para-sols i hamaques / Fonts d'aigua potable / Passarel·les de fusta / Rampes d'accés i facilitats per a minusvàlids / Zones de jocs infantils
Accés
Amb tren
Estació Platja de Castelldefels (línia R2S) i Estació de Castelldefels (línies R2 i R2S).
Amb autobús
Línies L94, L95, l96, L97 i N16, des de Castelldefels, Sant Boí de Llobregat, El Prat de Llobregat i Barcelona.
Amb cotxe
Per l'autopista C-32, sortides 44 i 46, o per l'autovia C-31 (sortida Castelldefels Platja). Aparcament al passeig marítim.
Allotjament a Castelldefels