TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Què fer Esport i aventura Estacions d´esquí Port del Comte

Estació d´esquí de Port del Comte

pistes estacio esqui port comte esports hivern a prop barcelona
guia turisme estacio esports hivernals port del comte pistes trineus nens
La zona de trineus. Fotògraf: Jordi Ferrer
L'estació d'esquí de Port del Comte està situada al massís prepirinenc del mateix nom, per ser més exactes a la cara nord de la Serra del Querol. És una estació amb caràcter familiar, amb pistes per a tots els nivells, destinada sobretot a la gent que fuig de la massificació i sap apreciar l'encant de la natura.

El fet de ser l'única estació d'esquí situada a la Catalunya Central, molt propera a les grans ciutats catalanes, fa que sigui ideal per anar a passar només un dia esquiant.

Està dividida en 2 sectors ben definits: El Sucre, el sector principal, amb cota màxima al mirador del Querol (2110 m), i el sector de la Estivella, amb cota màxima al Clot Rodó (2323 m). Una peculiaritat important d'aquesta estació és que la majoria de les seves pistes estan entrellaçades i passen per mitjà d'un bonic bosc de pi negre, el que fa que cada descens tingui un encant especial i sigui diferent al següent.
A peu de pistes trobem el centre neuràlgic de l'estació, amb uns amplis aparcaments, els hotels i la majoria dels serveis.

Contact
Estació d'esquí Port del Comte
Apartat de Correus 14 - 25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
Tel.: 973 492 301
Correu electrònic: esqui@portdelcomte.net
Web: www.portdelcomte.net
Fitxa tècnica
Cota màxima: 2.400 m; Cota mínima: 1.700 m
Desnivell: 700 m
Pistes. 37 pistes amb un total de 49 km: 7 verds, 11 blaves, 13 vermelles i 6 negres.
Remuntadors. 16 instal·lacions amb una capacitat total de transport de 16.060 persones/hora: 5 telecadires, 9 teleesquís y 2 cintes transportadores.
Canons de producció de neu: 256
Serveis
Lloguer de material / Escola d'esquí / Assistència mèdica / Lavabos / Llars d'infants / Jardí de neu / Restaurants / Bars
Allotjament a Port del Comte