TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Que fer Oci Parcs d'oci Zoos i aquaris Marineland Catalunya

Marineland Catalunya

Descobreix Marineland Espanya delfinari Costa Maresme
guia parc diversio Marineland Palafolls espectacle dofins Catalunya
Marineland Catalunya. Exhibició de dofins. Foto d' Olivier Duquesne.
Dos parcs en un a menys d'una hora de Barcelona! Marineland Catalunya és un lloc de diversió destinat a totes les edats que ajunta perfectament en el mateix espai un delfinari-zoo marí i un parc aquàtic. Aquí els visitants poden conèixer i entrar en contacte de manera interactiva amb amb la vida marina i alhora passar-ho molt bé.

Situat a Palafolls, l'últim municipi del Maresme abans d'arribar a la Costa Brava, Marineland Catalunya ofereix en els seus 65.000 metres quadrats les condicions ideoneas per passar un dia inoblidable. El complex disposa de restaurants amb una variada oferta gastronòmica, zona infantil i una àmplia gamma de serveis.

El zoo marí

Al Marineland Catalunya els grans i petits poden conèixer de prop i descobrir els 114 animals de 50 espècies diferents. El punt culminant de la visita és constituït per les espectaculars exhibicions de dofins, lleons marins i aus exòtiques, on els animals mostren les seves habilitats. Les exhibicions tenen lloc dues vegades al dia. Els visitants tenen també la possibilitat de veure com els cuidadors donen de menjar als animals o comprovar que fan els dofins i els lleons marins en les seves piscines a través de les finestres de visió subaquàtica.

El parc aquàtic

A més de les clàssiques piscines i tobogans, Marineland Catalunya ofereix super atraccions destinades als més atrevits. Els amants de l'adrenalina poden pujar al Boomerang, un gran tub de 15 metres d'altura que cal baixar-lo sobre un flotador, el Black Hole (el Forat Negre), un llarg tobogan totalment fosc ple de corbes vertiginoses, i el Tornat, 1 hidrotub de més de 60 metres de longitud que desemboca en un espectacular embut. Existeixen també dos espais vigilats, especialment dissenyats per als més petits, els Childrens Paradise.

Contacte
Carretera de Malgrat, s/n
08389 Palafolls (Barcelona)
www.marineland.es
Tel.: 937 654 802
info@marineland.es
Horari
Obert des del 25 de juny fins al 24 de setembre 2023
Tots els dies: 10.30h – 18.00h
Exhibicions de dofins: 12.30h i 16.00h
Exhibicions de lleons marins:12.00h
Preus
Entrada Adult (11-65 anys): 29 €
Entrada Nen (5 - 10 anys): 20 €
Entrada Mini (3 - 4 anys): 12 €
Entrada Senior (més de 65 anys): 20 €
Entrada 2 dies Adult: 41 €
Entrada 2 dies Nen: 32 €
Entrada 2 dies Mini: 17 €
Entrada 2 dies Senior: 32 €
Nens menors de 3 anys: entrada gratuïta
Allotjament a Palafolls