TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 

Casa Milà - La Pedrera

descobreix casa mila barcelona visita monuments modernistes
guia visita la pedrera ruta modernista passeig gracia barcelona
La façana i el terrat de La Pedrera.
La Casa Milà, popularment coneguda com La Pedrera pel seu aspecte exterior, és un singular edifici modernista situat en ple Passeig de Gràcia, al centre de Barcelona. Es tracta d'una de les obres més conegudes de l'arquitecte català Antoni Gaudí, que reflecteix en totalitat el geni i l'originalitat d'aquest gran artista. Construït entre 1906 i 1912, l'edifici de sis plantes i 30 metres d'alçada està format per dos blocs d'habitatges adossats comunicats únicament per dos grans patis interiors.

er reconèixer el seu valor universal excepcional, Unesco ha inclòs el 1984 la Casa Milà en la llista del Patrimoni Mundial, juntament amb altres obres d'Antoni Gaudí. Actualment, l'edifici és la seu de la Fundació Catalunya - La Pedrera i allotja un important centre cultural que acull exposicions i manifestacions artístiques d'alt nivell durant tot l'any.

Elements destacats

✔ Les façanes, sinuoses i ondulades, que s'assemblen a una roca modelada per les ones del mar. Els balcons de ferro forjat amb formes d'algues marines aporten encara més imaginació al conjunt.
✔ El terrat, ideat com a mirador. Les xemeneies i les torres de ventilació dissenyades de manera molt original formen un veritable paisatge fantàstic.
✔ L'interior, molt funcional i ric en decoracions. Els dos patis de llums són realment espectaculars. A la quarta planta es pot visitar un pis moblat i equipat com els vivendes burgeses de les primeres dècades del segle XX.

Contacte
Passeig de Gràcia, 92
08008 Barcelona
Sitio web: www.lapedrera.com
Tel.: 932 142 576
Correo electrónico: info@lapedrera.com
Horaris
De dijous a diumenge, i festius: 09.00 - 18.30
Visita nocturna: 21.00 - 23.00
Tarifes
La Pedrera Essencial (inclou audioguia)
Entrada general: 25 €
Estudiants, persones amb discapacitat, majors de 65 anys: 19 €
Entrada residents Catalunya: 12,50 €
Entrada nens (7-12 anys): 12,50 €
Nens residents Catalunya: 6 €
Nens (0-6anys): entrada gratuïta
Allotjament a prop