TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 

Port Olímpic de Barcelona

descobreix port olímpic barcelona informacio preu amarratges
guia port olimpic barcelona bocana port capitania
La bocana del Port Olímpic de Barcelona.
El Port Olímpic s'ha consolidat com un dels ports esportius més reputats de la costa mediterrània i una àrea emblemàtica de Barcelona, gràcies als serveis oferts, la seva proximitat al centre de la ciutat, la gran facilitat d'accés, l'atractiva oferta lúdica i la possibilitat de practicar diversos esports nàutics. Es troba situat al cor de la zona marítima de Barcelona, davant de la Vila Olímpica, entre les platges de la Barceloneta i Nova Icària.

Un dels símbols més representatius del Port Olímpic són els dos gratacels de 156 m d'alçada que s'aixequen al seu costat, la Torre Mapfre i l'Hotel Arts, visibles des de qualsevol punt de Barcelona. La seva presència facilita molt l'aproximació als vaixells.

El port ha estat construït a l'any 1991 per albergar les competicions de vela dels Jocs Olímpics de 1992 i en el mateix temps per actuar com a catalitzador d'un canvi urbà de la costa nord de la ciutat. Ha resultat una estructura rectangular amb tres dics de tancament de més de 7 metres d'altura i una superfície d'aproximadament 8 ha. Disposa de 740 amarratges per a embarcacions de fins a 30 metres d'eslora.
El Port Olímpic de Barcelona és avui dia una de les millors zones d'oci de la capital catalana, amb una àmplia oferta de discoteques, bars i restaurants.

Contacte
Port Olímpic, Edifici Capitania
08005 Barcelona
www.portolimpic.barcelona
Tel.: 933 561 016
Serveis
Capitania / Marineria / Varadero / Travelift / Grua / Rampa / Taller / Aparcament / Vigilància / Farmàcia / Aigua / Electricitat / Gasolinera / Recollida de residus / Escola nàutica / Escola de vela / Dutxes / Lavabos / Vestuaris / Bugaderia / Restaurant / Bar
Característiques
Nombre d'amarratges: 740
Calat: 3 metres
Eslora màxima: 35 metres

Allotjament a Barcelona