TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Destinacions Capitals catalanes Barcelona Llocs d'interès Parc de la Ciutadella

Parc de la Ciutadella

informacio turistica parc ciutadella millors llocs passejar barcelona cascada
 vista font dracs barcelona parc ciutadella cascada monumental
Cascada del Parc de la Ciutadella.
Construït en la segona meitat del segle XIX sobre els antics terrenys de la gran fortalesa de la ciutat, el parc de la Ciutadella és un espai molt vinculat a la història moderna de Barcelona. Té un traçat de tipus anglès, amb línies sinuoses. Les àmplies zones de gespa, els grans passejos, les nombroses escultures i la vegetació centenària formen un conjunt de gran bellesa.

Amb una extensió de més de 17 hectàrees, el parc representa un dels principals pulmons verds de la ciutat i un oasi de tranquil·litat. La zona inferior del parc està ocupada pel Parc Zoològic de Barcelona.

Elements destacats

✔ La cascada monumental, també coneguda com la Gran Cascada, un enorme conjunt arquitectònic i escultòric amb fonts i aixetes d'aigua dissenyat per Josep Fontseré el 1875 i inaugurat en l'any 1881.
✔ Els edificis que perduren de l'antiga fortalesa: l'arsenal militar, actualment la seu del Parlament de Catalunya, el palau del governador i la capella.
✔ Les edificacions construïdes amb motiu de l'Exposició Universal de 1888: el Castell dels Tres Dragons, seu de les col·leccions de Geologia i de Zoologia del Museu de Ciències Naturals, l'Umbracle, l'Hivernacle.
✔ L'estany, on es pot passejar en petites barques a rem.

Contacte
Passeig Picasso, 21
08003 Barcelona
Horaris
Tots els dies: 10.00 - 22.30
Tarifes
Entrada lliure
Hotels a Barcelona