TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Destinacions Barcelona Llocs d'interès Port Vell

Port Vell de Barcelona

informacio turistica port vell barcelona llocs bonics catalunya
guia turisme port vell barcelona vista rambla mar
Port Vell. Rambla del Mar i el Maremagnum.
Resultat d'un llarg procés històric, el Port Vell és la part més antiga del Port de Barcelona, convertida en un espai de referència per a barcelonins i turistes i perfectament integrada a la vida urbana de la ciutat. Les seves instal·lacions estan destinades actualment a embarcacions esportives.
Per accedir al Port Vell, el millor lloc és la Plaça del Portal de Pau, que comunica directament amb el Moll de Drassanes des d'on salpen "Las Golondrinas", els vaixells que fan el recorregut del port, del litoral i de les platges de Barcelona, i amb la passarel·la mòbil de la Rambla del Mar.

Al Moll de la Fusta es troben la Cara de Barcelona, una molt original escultura de grans dimensions, obra de l'artista nord-americà Roy Lichtenstein, i el pailebot Santa Eulàlia, un bonic veler històric de tres pals que es pot visitar.
A la part central del port es troba el Moll d'Espanya, ocupat pel Maremàgnum, un gran centre comercial i d'oci, i per l'Aquarium de Barcelona.
Enganxats al Port Vell hi ha diversos edificis de gran importància com el Palau de Mar que allotja el Museu d'Història de Catalunya, la Duana de Barcelona, la seu de l'Autoritat Portuària de Barcelona i el World Trade Center.

Transport públic
Metro
Estació de Drassanes - línia L3
Estació de Barceloneta - línia L4
Autobús
Línies 14, 17, 39, 45, 51, 59, 64, 120, D20, H14, N6, N9, N12, N15 i V17.
Bus turístic
Parades World Trade Center, Colom - Museu Marítim i Port Vell - ruta vermella