TurismoenCatalunya
CAENESFR
Compartir

Ral·li de cotxes d'època Barcelona - Sitges

 descobreix la festa internacional dels cotxes d'època de Barcelona.
Fotografia: Cristian Atudoroae (Fotos del Ral·li Barcelona - Sitges)
El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges és una carrera disputada per automòbils antics cada any al mes de març o abril, des de 1959. És un esdeveniment únic que reuneix vehicles clàssics fabricats abans del 1924 per recórrer els quaranta quilòmetres que separen els municipis catalans de Barcelona i Sitges. Tots els participants vesteixen amb roba d'acord amb l'època de construcció dels cotxes, transportant l'espectador a inicis del segle XX.
Els guanyadors d'aquesta cursa tan peculiar, declarada d'Interès Turístic Nacional, no són els més ràpids a recórrer el trajecte. Els més valorats són els aspectes estètics i l'originalitat dels automòbils així com la vestimenta dels integrants dels vehicles, no la velocitat o la resistència mecànica.
Agenda 2018
Del 12 de febrer fins al 4 de març
Exposició de cotxes i motos antigues al centre comercial la L'Illa Diagonal, a Barcelona.
Dissabte 3 de març
Arribada dels participants a les 10.00h al centre comercial l'Illa Diagonal de Barcelona i exposició de tots els cotxes i motos d'època fins a les 17.30 hores.
Diumenge 4 de març 2017
08.30 - 10.00. Arribada dels cotxes participants i exposició a la Plaça de Sant Jaume.
10.30. Sortida del ral·li.
13.00 - 13.30 aproximadament. Arribada i reagrupament dels cotxes al davant del Port d'Aiguadolç de Sitges.
13.30 - 17.30. Els cotxes queden exposats al públic al Passeig de la Ribera, al costat de la Plaça de la Fragata, a Sitges.
Dilluns 5 de març
Sortida lúdica des de Sitges, recorrent les localitats de Sant Pere de Ribes, Canyelles, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, La Múnia, Santa Margarida i els Monjos i Sant Sadurní d'Anoia.
Contacte
+
Contacte
Direcció: Carrer Nou, 14 - 08870 Sitges (Barcelona)
Tel.: 938 949 357
Correu electrònic: rally@rallybarcelonasitges.com
Pàgina web: www.rallybarcelonasitges.com