TURISME A CATALUNYA
CAT EN ES FR
 
 
Inici Què fer Esdeveniments Esdeveniments esportius Ral·li Barcelona-Sitges

Ral·li de cotxes d'època Barcelona - Sitges

informacio turistica carrera automobils clàssics barcelona sitges
descobreix festa internacional cotxes epoca barcelona sitges
Cotxes d'època al centre de Barcelona.
El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges és una carrera disputada per automòbils antics cada any al mes de març o abril, des de 1959. És un esdeveniment únic que reuneix vehicles clàssics fabricats abans del 1924 per recórrer els quaranta quilòmetres que separen els municipis catalans de Barcelona i Sitges. Tots els participants vesteixen amb roba d'acord amb l'època de construcció dels cotxes, transportant l'espectador a inicis del segle XX.

LEls guanyadors d'aquesta cursa tan peculiar, declarada d'Interès Turístic Nacional, no són els més ràpids a recórrer el trajecte. Els més valorats són els aspectes estètics i l'originalitat dels automòbils així com la vestimenta dels integrants dels vehicles, no la velocitat o la resistència mecànica.

Agenda 2023

Dissabte 11 de març
Exposició de cotxes i motos participants davant del centre comercial L'Illa Diagonal, a Barcelona.
Diumenge 12 de març
8:30h - 10:00h - Arribada dels cotxes participants i exposició a la Plaça de Sant Jaume.
10:30h - Sortida del ral·li. El recorregut passarà per Barcelona (Pl. Sant Jaume, C/ Ferran, Les Rambles, Pl. de Catalunya, Ronda Universitat, Ronda Sant Antoni, C/ Sepúlveda, Av. Paral·lel, Pl. Espanya, Gran Via, Rambla del Badal , C/ Constitució), L'Hospitalet de Llobregat (C/ Santa Eulàlia, C/ Enric Prat de la Riba – C/ Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L'Hospitalet, Av. de la Fama, C/ Tirso de Molina, Av. Baix Llobregat), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.
12:30h aprox. - Arribada i reagrupament dels cotxes al davant del Port d'Aiguadolç de Sitges.
13:00h - Sortida del Port d'Aiguadolç i recorregut pels carrers de Sitges, fins a arribar a la Plaça de la Fragata.
13:30h - 17:30h - Els cotxes queden exposats al públic al Passeig de la Ribera, al costat de la Plaça de la Fragata, a Sitges.

 
ESDEVENIMENTS ESPORTIUS
Ral·li Barcelona-Sitges