TurismoenCatalunya
CAENESFR

Cala Sa Tuna

 guia platja Sa Tuna Costa Brava Begur cales
Cala Sa Tuna. Foto: Asier Sarasua Aranberri
Situada al municipi de Begur, Sa Tuna és una de les cales més boniques i pintoresques de la Costa Brava. El lloc té un valor paisatgístic espectacular. Les seves aigües netes i transparents, les casetes blanques típiques de pescadors, amb tocs de color als portals, les barques varades, les roques de color daurat, la vegetació abundant, tots aquests elements junts contribueixen a l'encant màgic d'aquesta petita caleta.
En un dels costats de la cala es troba la Cova de Sant Pau, que ofereix bona ombra en els dies més calorosos. En els mesos d'estiu a la gruta s'organitzen actuacions d'havaneres, un gènere musical molt popular a la Costa Brava.
La millor època de l'any per banyar aquí és al juny i juliol, quan no hi ha tanta gent i les aigües estan molt tranquil·les. La platja és de grava i ofereix els serveis bàsics necessaris per a un dia perfecte.
Característiques
+
Característiques
Platja semiurbana
Longitud: 85 metres
Anchura máxima: 25 metros
Composició: còdols, sorra daurada
Qualitat de l'aigua: Molt bona
Tipus d'onatge: molt fluix
Ocupació: Mitjana
Serveis
+
Serveis
Senyals de salvament
Dutxes
Neteja i papereres
Senyals de salvament
Com arribar
+
Com arribar
Amb tren. Estació de Flaçà, a 33 km. Línies RG1 i R11 de Rodalies i trens de Mitja Distància.
Amb autobús. La companyia Sarfa té autocars amb sortides des de Girona, Barcelona, Palafrugel i Flaçà que arriben fins a Begur, a 5 km de la platja.
En cotxe. Carretera C-31 (Sant Feliu de Guíxols - Palamós - Palafrugell - Pals) fins a Regencós. Des Regencós s'agafa la carretera GI-653 fins a Begur (3km). Es continua per la carretera GIV-6535 fins a la platja.
Localització
+
Localització
Municipi: Begur
Comarca: Baix Empordà
Província: Girona
GPS: 41°57'37.9"N 3°13'47.2"E / 41.960522, 3.229791
Cerca de aquí
Atracciones
Alojamiento
Atracciones
Alojamiento