TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Què fer? Oci Parcs d'oci Parcs d´atraccions Parc d'Atraccions Tibidabo

Parc d'Atraccions del Tibidabo

descobreix parc atraccions muntanya tibidabo barcelona
 guia atraccions parc tibidabo barcelona roda panoramica
La roda panoràmica i la Talaia.
Un parc d'atraccions situat al cim de la muntanya del Tibidabo, el punt més alt del municipi de Barcelona. Pot presumir de ser el parc d'atraccions més antic d'Espanya i un dels més antics del món. Inaugurat el 1901, el Parc d'Atraccions del Tibidabo ha sabut adaptar-se als temps integrant dins de les seves instal·lacions les atraccions més modernes, com el Giradabo, la gran roda panoràmica de 20 metres de diàmetre, al costat de les més clàssiques i històriques. La seva situació privilegiada ofereix les millors vistes de Barcelona.

El parc té una superfície aproximada de 70.000 m2 i posa a disposició dels seus visitants més de 30 atraccions originals aptes per a totes les edats, espectacles impactants i animació itinerant. Els visitants disposen de restaurants, zones de pícnic i tots els serveis necessaris per fer que l'estada al Parc sigui el més còmoda possible.

Seccions del parc

El parc està organitzat en 5 nivells:
✔ Nivell 6 - Camí del Cel, el passeig amb les millors vistes de Barcelona. És el nivell superior del parc, situat a 500 metres d'altitud sobre el nivell del mar, pel que es pot passejar lliure i gratuïtament.
✔ Nivell 5 - Miramiralls.
✔ Nivell 4 - Crash Cars.
✔ Nivell 2 - Dididado.
✔ Nivell 1 - Muntanya Russa.

Principals atraccions

Talaia (l'atracció més alta del Tibidabo), Avió (el primer simulador de vol de la història), Giradabo (roda panoràmica), Muntanya Russa, Museu dels autòmats, Viking, Alaska (muntanya russa d'aigua per a nens), Carrousel, Castell dels Contes, Crash Cars, CreaTibi, Creatibi Robotics, Cursa d'ocells, Diavolo, Dididado (Cine 4D), Edifici Cel, Embruixabruixes (ferrocarril aeri), Fonts d'aigua interactives, Globus, La Granota (caiguda lliure per a nens), Hotel Krüeger, Interactibi (simulador 3D), Llits elàstics, Marionetarium (teatre de marionetes), Virtual Express, Mina d'Or (atracció aquàtica), Mini Hurakan, Miramiralls (sala dels miralls), Piratta, Pony Rodeo (tren monocarril), Rio Grande, Tasses, Tchu Tchu Tren, TibiCity, Zoochok.

Contacte
Plaça del Tibidabo, 3-4
08035 Barcelona
www.tibidabo.cat
Tel.: 932 117 942
Allotjament a prop del parc
Dies d'obertura
De març a desembre: caps de setmana i festius
Juliol i agost: de dimecres a diumenge
Del 2 al 5 de gener
Tancat: del 6 al 31 de gener i tot el mes de febrer.
Tarifes
Entrades d´un dia
Entrada general (> 120 cm>: 35 €
Entrada júnior (90 - 120 cm): 14 €
Entrada sènior (+ 60 anys): 10,50 €
Entrada diversitat funcional: 7 €
Entrada famílies monoparentals i nombroses (> 120 cm): 28 €
Entrada famílies monoparentals i nombroses júnior (90 - 120 cm): : 11,20 €
Abonaments anuals
Tibiclub Familiar: 152 €
Tibiclub Individual: 54 €