TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 

Museu del Futbol Club Barcelona

visitar museu estadi FC Barcelona Camp Nou Experiencia
guia visita museu FC Barcelona vista aeria estadi Camp Nou
Barcelona. L'estadi Camp Nou.
Situat a les instal·lacions de l'Estadi Camp Nou, al districte barceloní de Les Corts, el Museu del F.C. Barcelona és el millor lloc per conèixer de prop un dels millors clubs de futbol del món, un club amb més d'un segle d'història. Al museu es mostren de forma molt moderna tots els trofeus aconseguits per les seccions esportives del club català i una multitud d'objectes relacionats amb els seus equips, jugadors i massa social. Des de la seva inauguració l'any 1984, el museu ha evolucionat fins a esdevenir el més visitat de Catalunya i el tercer d'Espanya.

Actualment el museu inclou la zona de trofeus, l'espai multimèdia, l'espai Messi, el fons d'art, la col·lecció Futbolart i les exposicions temporals.

Estadi Camp Nou

El Camp Nou és l'estadi amb més capacitat d'Europa i el quint del món, amb un aforament de 99.354 espectadors. Les dimensions del terreny de joc són de 105 per 68 metres. És catalogat per la UEFA amb la categoria 4, la màxima classificació existent.
Construït entre 1954 i 1957 prop de l'antic Camp de Les Corts, segons el projecte de l'arquitecte Francesc Mitjans, l'actual estadi ha estat objecte de diverses remodelacions en 1981 i 1994. A part de ser escenari de tots els partits locals del primer equip del FC Barcelona, el Camp Nou ha acollit diversos esdeveniments esportius i culturals. Aquí s'han disputat partits de la Copa Mundial de Futbol, de l'Eurocopa, del torneig de futbol dels Jocs Olímpics. També ha estat amfitrió de diversos finals de la Lliga de Campions o de les antigues Recopa i Copa UEFA.
En les instal·lacions de l'estadi es troba la seu oficial, les oficines d'administració i el museu del Futbol Club Barcelona. El Camp Nou és el centre d'un complex que acull el Mini Estadi, un estadi de futbol per a 20.000 espectadors, La Masia, residència dels esportistes més joves del club, i el Palau Blaugrana, un pavelló multiesportiu amb 8.000 localitats.

Camp Nou Experience

El Museu del FC Barcelona ofereix, a més de l'accés a les instal·lacions del museu, la possibilitat de fer un tour guiat per l'estadi, visitant la llotja presidencial, el vestidor de l'equip visitant, el túnel de jugadors, la zona mixta, les cabines de premsa, i la pròpia gespa del terreny de joc.

Amb motiu de les obres de remodelació de l´estadi, el museu s´ha traslladat temporalment al costat del Palau Blaugrana. El nou museu del Barça consta en un recorregut immersiu amb diverses experiències interactives que presenten la història del club.

Contacte
Carrer d'Arístides Mallol, s/n
08028 Barcelona
www.fcbarcelona.es
Tel.: 902 189 900
Horaris
Des de 09.30h fins a 18.00h, cada 30 minuts
Tarifes
Tour Barça Immersiu
Entrada general: 28 €
Nens de 4 a 10 anys, majors de 70 anys: 21 €
Residents a Catalunya: 16 €
Menors de 4 anys: Gratis
Comprar entrades


Allotjament a prop de Camp Nou
Allotjament a prop de Camp Nou