TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 

Estació d´esquí de Masella

pistes estacio esqui la masella alp vessants muntanya
guia turisme estacio esports hivern masella girona pista coma oriola
La pista de Coma Oriola. Foto: Ensopegador
La Masella és una estació d'esquí amb molt d'ambient esportiu i gran varietat de pistes per a tots els nivells. L'orientació de les pistes i un sistema de producció de neu artificial molt potent permeten als esquiadors gaudir d'una de les temporades més llargues dels Pirineus. És també l'estació amb el major desnivell esquiable del Pirineu Oriental, amb 935 metres de baixada. Juntament amb l'estació de la Molina formen el gran domini esquiable d'Alp 2500.

L'estació de Masella es troba en el vessant nord de la muntanya de Tosa d'Alp, en plena comarca de la Cerdanya. Des de la cota màxima (2.535m) es pot gaudir d'unes espectaculars vistes, sobretot la vista de la vall de la Cerdanya. El 80% de les pistes discorren per enmig de boscos de pi negre mentre que les altres són a la zona alpina.

Al Pla de Masella (1.600 m), la base de l'estació, conflueixen les pistes principals i estan localitzats tots els serveis.

Capital de l´esquí nocturn del Pirineu

A Masella es pot gaudir d'una experiència inoblidable, l'esquí nocturn, ja que és el domini amb més quilòmetres esquiables il·luminats de tots els Pirineus. A la part baixa i mitjana de l'estació hi ha 13 pistes il·luminades amb 420 metres de desnivell, enllaçades per de 7 remuntadors.

Contact
Estació d'esquí Masella
Avinguda Peu de Pistes, s/n - 17538 Masella (Girona)
Tel.: 972 144 000
Correu electrònic: masella@masella.com
Lloc web: www.masella.com
Fitxa tècnica
Cota màxima: 2.535 m; Cota mínima: 1.600 m
Desnivell: 935 m
Pistes. 65 pistes amb un total de 74 km: 9 verds, 24 blaves, 23 vermelles i 9 negres.
Remuntadors. 17 instal·lacions: 5 telecadires, 6 teleesquís, 2 telecordes y 4 cintes transportadores.
Canons de producció de neu: 578 (53 km de pistes innivades).
Serveis
Lloguer de material / Taller / Guardaesquís / Escola d'esquí i snowboard / Assistència mèdica / Aparcamient / Lavabos / Llar d'infants / Restaurants / Bars / Botigues
Allotjament a Masella