TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
 
Inici Descobreix Catalunya Natura Àrees protegides Parcs naturals

Parcs naturals de Catalunya

 guia parcs naturals Catalunya Cap Creus
 guia parcs naturals Catalunya info parc Cap Creus
Parc natural marítim terrestre
Província: Girona
El primer parc marítim terrestre de Catalunya, creat per protegir la península del Cap de Creus, a l'extrem més oriental de la Península Ibèrica, i el seu entorn marí. Un paisatge rocós de singular bellesa, ric en cales, penya-segats i illots i amb una important biodiversitat submarina.
 guia xarxa parcs naturals Catalunya info parc delta Ebre
 guia espais naturals Catalunya info parc natural delta Ebre
Parc natural
Província: Tarragona
Un excepcional parc natural amb una gran riquesa de flora i fauna, localitzat a la desembocadura del riu Ebre. El paisatge del delta té una bellesa singular i un caràcter únic a Catalunya, amb l'aigua com a protagonista principal.
 descobreix parcs naturals catalans info massís Montserrat
 informacio parc natural Montserrat Catalunya
Parc natural
Província: Barcelona
Un imponent massís de forma singular, visible des de gran distància, ofereix al visitant la possibilitat d'admirar un paisatge únic al món. Des dels seus miradors i sobretot des dels 1236 metres d'altura del pic de Sant Jeroni s'obtenen unes vistes panoràmiques impressionants del territori català i dels Pirineus.
 descobrir parcs naturals catalans info parc Serra Cadi
 informacio parc natural Cadi Moixero Catalunya
Parc natural
Províncies: Girona, Barcelona, Lleida
Un espai d'interès natural de Catalunya, caracteritzat per la bellesa dels seus variats paisatges, per la gran biodiversitat i pel seu patrimoni cultural i històric. Situat als Prepirineus, el parc està format per les serres del Cadí i de Moixeró, i pels massissos de Pedraforca, el Puigllançada i gran part de la Tosa d'Alp.