TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Què fer Esport i aventura Estacions d´esquí Baqueira Beret

Estació d´esquí de Baqueira Beret

pistes estacio esqui baqueira beret esports hivern provincia lleida
guia turisme estacio esports hivern baqueira vall aran pistes sector bonaigua
El sector de Bonaigua. Fotògraf: acebal
Baqueira Beret és l'estació d'esquí amb el major domini esquiable d'Espanya, de 2.273 ha. Any rere any atrau una gran multitud d'aficionats a l'esquí o practicants d'esports d'hivern. La qualitat i abundància de neu durant tota la temporada, gràcies a l'orientació nord de les pistes, a part de les modernes instal·lacions disponibles, són les claus del seu èxit. Està situada al Pirineu Català, a les comarques de la Vall d'Aran i del Pallars Sobirà.

Inaugurada el 6 de desembre de 1964, l'estació es divideix en tres àrees principals interconnectades per remuntadors: Baqueira, amb cota màxima a Cap de Baqueira (2.500 m), Beret, amb cota màxima en Tuc deth Dossau (2.516 m), i Bonaigua, amb la cota més alta en Tuc de la Llança (2.656 m), i Baciver, amb cota màxima a Cap de Baciver (2.610 m). Totes les zones tenen pistes per a tots els nivells.

Des dels punts més alts del domini es pot gaudir d'unes vistes panoràmiques fantàstiques sobre els Pirineus i albirar cims que passen de 3.000 metres d'altura, com Maladeta o Pic Aneto.
Baqueira Beret disposa de dos circuits d'esquí fons, un de 7 km, ben marcat, i un altre d'uns 40 km, més lliure. Anualment aquí tenen lloc un bon nombre de competicions d'esquí nacionals i internacionals, com la popular Marxa a Beret.

Contact
Baqueira Beret
Carretera del Port de la Bonaigua, s/n - 25598 Baqueria (Lleida)
Tel.: 973 639 000
Correu electrònic: baqueira@baqueira.es
Lloc web: www.baqueira.es
Fitxa tècnica
Cota màxima: 2.605 m; Cota mínima: 1.504 m
Desnivell: 1.101 m
Àrea esquiable: 2.273 ha.
Pistes. 115 pistes amb un total de 167 km: 6 verds, 43 blaves, 47 vermelles i 14 negres. 7 km de pistes d'esquí de fons.
Remuntadors. 36 instal·lacions amb una capacitat total de transport de 62.013 persones/hora: 1 telecabina, 19 telecadires, 7 teleesquís, 2 telecordes y 7 cintes transportadores.
Canons de producció de neu: 726
Serveis
Lloguer de material / Taller / Guardaesquís / Escola d'esquí i snowboard / Assistència mèdica / Aparcament / Lavabos / Consignes / Llar d'infants /Restaurants / Bars / Botigues
Allotjament a Baqueira-Beret