TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
Inici Descobrir Catalunya Natura Platges Platges de Barcelona Platja Somorrostro

Platja del Somorrostro

descobreix platja somorrostre a prop torres port olímpic barcelona
 guia platja somorrostro vila olimpica foto gent prenent sol barcelona estiu
Una de les platges més emblemàtiques de Barcelona, situada entre l'espigó del Gas i el Carrer de la Marina, tocant directament amb el Port Olímpic. Darrere hi ha el bonic Passeig Marítim de Barcelona que ens porta des del Port Vell fins al barri del Poblenou. Preferida tant pels barcelonins, especialment pels joves, com pels turistes estrangers, aquesta platja compta amb un grau d'ocupació alt, sobretot els dies festius..

El tram de costa conegut avui com la Platja del Somorrostro pertanyia anteriorment a la Platja de la Barceloneta. El novembre de 2010 aquest tram ha canviat de nom per retre homenatge a l'antiga barriada de barraques homònima, enderrocada el 1966.

La platja compta amb una ubicació molt cèntrica i amb mitjans de transport públic molt accessibles. Als porxos que delimiten la Platja del Somorrostro, davant de l'Hospital del Mar, hi ha el Centre de la Platja, un equipament d'informació i educació ambiental que ofereix de març a setembre activitats per a totes les edats i també préstec gratuït de llibres, premsa i material esportiu.

Característiques
Platja urbana
Longitud: 550 metres
Amplada màxima: 100 metres
Composició: Sorra daurada fina
Qualitat de l'aigua: Bona
Tipus d'onatge: Flux
Ocupació: Alta
Serveis
Salvament i socorrisme / Guàrdia Urbana / Accés per a minusvàlids / Aparcamient / Consigna / Punt d'informació / Megafonia / Lavabos / Dutxes / Fonts públiques / Neteja i papereres / Zona de jocs infantils / Àrea de gimnàstica / Camps de vòlei-platja / Restaurants / Quioscs de begudes i gelats / Xiringuits / Lloguer de gandules i para-sols / Passarel·les / Biblioplatja / Wi-fi
Transport públic
Metro
Estació Ciutadella Vila Olímpica (línia L4).
Tramvia
Estació Ciutadella | Vila Olímpica (línia T4).
Autobús
Línies 36, 45, 59, 92, D20, V21 i V27.
Bus turístic
Parada Port Olímpic (rutes vermella i verda)
Hotels a Barcelona