TURISME A CATALUNYA
CA EN ES FR
 
 
Inici Destinacions Barcelona Llocs d'interès

Llocs d'interès turístic a Barcelona

 descobreix millors llocs turistics barcelona rambla
informacio turistica passeig les rambles barcelona
La Rambla és una emblemàtica artèria de Barcelona que connecta la Plaça de Catalunya amb la Plaça del Portal de la Pau i que separa el barri del Raval del Barri Gòtic.
 visita millors llocs interes turistic barcelona informació fonts lluminoses
 guia llocs interessants ciutat comtal font màgica
Situada al districte de Sants - Montjuïc, la font és l'element principal d'un conjunt que s'estén des del Palau Nacional fins a la Plaça de Espanya, que inclou cascades artificials, estanys i fileres de columnes lluminoses.
 coneix millors llocs interès turistes ciutat barcelona port vell
 quins llocs més interès turístic barcelona informacio port vell
El Port Vell és la part més antiga del Port de Barcelona, convertida en un espai de referència per a barcelonins i turistes i perfectament integrada a la vida urbana de la ciutat.
 descobreix millors llocs turistics barcelona informació mercat sant josep
 alguns llocs interes turistic ciutat barcelona informacions capital catalana
El mercat de productes d'alimentació mes celebri i pintoresc de Barcelona, un lloc molt visitat pels turistes. Per sentir la seva peculiar ambient el millor és barrejar-se amb la multitud i recórrer el mercat al seu aire, contemplant, ensumant i degustant.
 descobreix millors llocs interes turistic barcelona informació turisme
 quins llocs turistics ciutat barcelona informacions avingudes
Una de les avingudes més elegants i representatives de la capital catalana, construïda a finals del segle XIX i principis del XX. La multitud de botigues de luxe, hotels de gran prestigi, grans mansions modernistes, restaurants i cafeteries són els seus majors atractius.
 guia llocs turístics barcelona informacions turisme
 troba millor lloc turistic barcelona informació parcs
Una de les obres mes personals de l'arquitecte Antoni Gaudí, el Parc Güell és un jardí públic ple d'elements arquitectònics modernistes amb formes sinuoses, una sorprenent fusió d'art i naturalesa.
 guia llocs a veure municipi barcelona fer turisme
 troba destinació turística barcelona informacio collserola
Barcelona compta amb una majestuosa obra d'enginyeria dissenyada per l'arquitecte anglès Norman Foster. Amb els seus 268 metres sobre el turó de Vilana, a la Serra del Tibidabo, és l'edifici més alt de la ciutat i domina tota la plana barcelonina.
 guia llocs que visitar municipi barcelona fer turisme
 troba destinacions turístiques barcelona informació parcs
Construït sobre els antics terrenys de la gran fortalesa de la ciutat, el parc de la Ciutadella representa un dels principals pulmons verds de la ciutat i un oasi de tranquil·litat.
 guia monuments interessants ciutat barcelona visita turística
 descobreix llocs turistics barcelona informació monuments representatius
Majestuós monument construït en homenatge al descobridor Cristòfol Colom situat a la Plaça del Portal de la Pau. El conjunt escultòric mesura un total de 57 metres d'altura i es divideix en tres cossos.